Despre noi

5 ani

Garanție

3000

Clienți fericiți

16

Showroom-uri

Istoria oamenilor fericiți

În fiecare zi, tata se trezea de dimineață, și pleca la muncă. Avea o meserie deosebită, cum rar se mai găsește, era meșter de mobilier. Zi de zi, transforma forma brută a lemnului în mobilă. Cât e de frumos să poți schimba lumea cu mâinile tale!

Așa a început povestea fondatorului Bismobil Kitchen - Mihail Șaran. Dragostea pentru mobilă, din copilărie, l-a ghidat în crearea unei companii mari, care pune la dispoziția clienților bucătării personalizate la comandă, cu scopul de a face cât mai mulți oameni fericiți.

Echipa Bismobil Kitchen

Din 2012, când compania avea numai 4 membri, a participat la expoziția de mobilă de la Moldexpo. Acolo, Bismobil Kitchen a câștigat titlul de ,,cel mai frumos, inovator și performant concept de bucătărie”.

Astăzi, echipa numără peste 300 de membri, mai mult de 3000 de bucătării instalate, cu showroom-uri în Moldova, România, Bulgaria, Spania și Rusia.

Cum am reușit?

Atitudinea este cheia. Pe lângă produsul în sine, bucătării la comandă, aducem un plus valoare prin servicii personalizate. De la consultanță, măsurători, design, producere, montare, până la servicii de garanție și post garanție, suntem receptivi și dedicați fiecărui client.

În fiecare zi, petrecem mult timp în bucătărie. Gătim bucatele preferate, încercăm rețete noi, stăm la masă cu familia: soțul, soția, copiii, părinții, prietenii. Astfel, ai nevoie de o bucătărie modernă și funcțională, creată după preferințele și necesitățile tale.

Planuri de viitor

Pentru a aduce bucătăria mult visată în casele a cât mai multor familii, am setat un plan ambițios: să deschidem peste 1000 de showroom-uri în toată Europa, până în 2030.

Ne dorim să le oferim și mai multor clienți ocazia de a beneficia de serviciile noastre, cu un showroom de bucătării aproape de casa lor. Acest lucru a devenit posibil datorită investitorilor.

Compania a devenit o platformă inovativă, care a reunit mai mulți jucători ai pieței – furnizori, producători, parteneri, investitori și echipa, care stă la baza dezvoltării. Scopul nostru este să furnizăm clienților un produs de calitate, la un preț corect și argumentat.

Te așteptăm cu drag în unul dintre showroom-urile noastre pentru a-ți aduce plăcerea de găti acasă, într-o bucătărie Bismobil Kitchen!

 

Echipa noastră

Fă cunoștință cu echipa noastră!

Mihail Șaran

Fondator

Petru Onofrei

ART Director

Ion Rodideal

Supervizor

Doina Cociorva

Director Comercial

Andriana Brașoveanu

Manager Departament Juridic

Olga Cerchez

Manager HR

Ludmila Șeica

Director Marketing

Oleg Marus

Manager Producere

Călin Nesinov

Manager Dezvoltare

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Primește sfaturi utile și cele mai avantajoase oferte direct pe e-mail. Abonează-te la newsletter-ul nostru!